Vi tilbyder lydisolering, brandisolering, varmeisolering og kuldeisolering med et lufttæt og typegodkendt panelsystem.

Panelsystemer til renrum

Aabo Akustik har mere end 35 års erfaring med salg af sandwich panelsystemer, der anvendes som renrum, renrumsvægge og lofter inden for den farmaceutiske industri, elektronikindustrien samt fødevareproduktion. Kort sagt alle former for klassificerede rum eller områder hvor der stilles krav til luftkvalitet. Vi anvender svenske Isolamins unikke låse-system, hvor der hurtigt opnås en monteret lufttæt og hel glat overflade, som samtidigt kan leveres som brandvægge. Alt afhænger af kundekravet til kabinerne, væggene eller lokalerne. Ofte er de vigtigste krav ved udformning af renrum, lofter og kabiner: lufttæthed, stabilkonstruktion, brandgodkendelse samt fleksibilitet, mulighed for hurtig vedligehold og ændringer. Isolamins skræddersyet panelsystem er testet gennem mere end 40 år, og er meget fleksibelt, samt kan tilpasses ethvert behov. Disse faktorer gør panelsystemet yderst velegnet til anvendelse indenfor renrums-sektoren. Vi arbejder hurtigt, og har oftest med renrum en leveringstid på ca 5-6 uger afhængig af projektets omfang. Vi har yderligere et mindre lager af paneler og profiler for håndtering ved akutte opgaver.

Et skræddersyet og lufttæt system

Panelsystemet leveres skræddersyet på mål, som flade paneler og kan let transporteres til montageområde for hurtig og ”ren” montage. Det er blandt markedets mest avancerede og mest gennemtestede systemer, og anvendes som vægge og lofter. Det adskiller sig markant fra alle øvrige sandwichpanel producenter med markant større styrkeegenskaber og meget bredt paneludvalg med flere samlesystemer og mange forskellige overflader. De første paneler blev produceret helt tilbage i 1972, og produktionen foregår i Sverige, og er svensk topkvalitet når det er bedst. Isolamin anvender blandt andet det unikke CL samlesystem, som er et system med mange fordele. Panelerne samles enkelt med en låseprofil, som bankes fast med en gummihammer. Det betyder at samtlige paneler låses til hinanden, og danner en stærk og homogen væg med stor styrke, som kan tåle store belastninger. Herved fjernes behovet for en eventuel stålkonstruktion. Ved anvendelse af låsesystemet, kan alle paneler individuelt demonteres, og drifttab minimeres. Vi leverer desuden kundetilpassede døre, vinduer og låger som er enkelt monteret og integreret i panelsystemet. Isolamin producerer paneler op til længde 6000 mm, og panelsystemet er selvbærende med frit spænd på op til længde 6000 mm. Den maksimale belastning på vores 100 mm loft / tag-paneler med et frit spænd på længde 6000 mm er op til 150 kg punktlast.

Vores service

Vi har leveret panelsystemet til over 3000 projekter over hele verden, hvilket bl.a. har været på Tahiti, Mexico, Brasilien, Gabon, Congo, USA, Mongoliet, Kina, eller Rusland. Vi har mange års erfaring at trække på og når vi udfører et projekt, sker det i samarbejde med slutbrugere og servicefolk for at opnå den bedste løsning. Det er med til at sikre den højeste støjreduktion til den laveste pris. Vi har et stort netværk af montagefirmaer med uddannet montagefolk med mange års erfaring. Vi hjælper jer sikkert gennem hele processen med montage eller supervision under montage, og sørger for en ordentlig kvalitet og afslutning. Vi vil vejlede jer gennem hele processen, og foretager opmålinger, tegningsarbejde og specifikationsarbejde. Aabo Akustik påtager sig alle former for opgaver. Ingen opgave er for lille eller for stor.

Tæthedsklasse

Vi overholder tæthedsklasse D (trykklasse 3) i henhold til prEN 1507: 2002 og VVS-AMA.

Materialer

Panelernes overflader er galvaniserede stålplader med eller uden polyester lakering. Alle overflader er godkendte til anvendelse inden for den farmaceutiske industri, elektronikindustrien samt til fødevareproduktion. Alternativt kan overfladerne være aluminium, rustfri stål eller magnesiumbelagt plade. Panelerne er sammenlimet med tværstillet hårdt komprimeret mineraluld, som har en densitet på 180 kg/m3. Dette giver et stærkt og homogent panelsystem, som kan tilpasses og tilskæres under montage. Herudover kan der frit skæres åbninger for rør, kabel gennemføringer samt åbninger for produkter, uden hensyntagen til stålkonstruktion. Overfladerne er godkendt til anvendelse ved fødevareproduktion og panelsystemet opfylder følgende korrosionsklasser: Klasse C2 – z100 galvaniseret plade. Klasse C3 – Z275 galvaniseret plade. Klasse C5 – rustfrit stål og magnesiumbelagt stålplade Z310.

Formater

Vi tilbyder et modulopbygget system, med præfabrikerede akustikpaneler, hjørnepaneler og T-paneler, så kuldebro helt kan undgås. Standardbredder med modulmål er på 1180 mm og 565 mm, og i standardlængder på 1000 mm til 6000 mm. Tykkelserne kan variere mellem 16 mm til 250 mm, og vores standardformater for tykkelser er 25, 50, 80 og 100 mm.

Brandtestet

Produkterne er testet for brand og vores 50 mm paneler er godkendte som skillevæg EI 30 min. Vores 80 mm paneler er godkendt som EI 60 minutter, hvilket også gælder for paneler med perforerede overflader. Vi kan således leverer vores renrum, skillevægge og lofter herunder også som brandvægge.

Lydtestet

Isolamins støjisolerings paneler er suverænt markedets bedste til anvendelse inden for lydisolering og lydabsorption. Deres sandwichpanel har en støjreduktion på Rw 34 dB(A) for et panel med bare 50 mm i tykkelse. Støjreduktionen på 80 mm er Rw. 37dB(A), for 100 mm er den Rw 38dB(A) og for 120 mm er Rw. 40 dB(A). Alle produkter der anvendes til lydisolering er testet på akkrediterede og godkendte laboratorier. Alle akustikpaneler, som er med perforerede overflader, har opnået klasse A absorptions beklædning, som er den højest opnåelige.

Aabo Akustik & Handel ApS er et dansk salgs- og agenturfirma, med over 35 års erfaring, inden for salg af skræddersyede panelsystemer. 

CVR 26578752

Kontakt

  • Ejbytoften 5, 2600 Glostrup - Danmark
  • +45 52 30 30 88
  • fb@aaboakustik.com
Close Menu