Vi tilbyder lydisolering, brandisolering, varmeisolering og kuldeisolering med et lufttæt og typegodkendt panelsystem.

Om firmaet

Aabo Akustik & Handel ApS

Vi er et dansk salgs- og agenturfirma, som blev stiftet i 1993 af Frank Bavngaard Aabo. Vi har over 35 års erfaring, inden for salg af skræddersyede panelsystemer til industri og byggemarkedet. Vores erfaring er baseret på udviklingen af Aabo Akustik & Handel og tidligere opgaver. 

Vi anvender sandwich panelsystemer med mineraldulds isolering, fra svenske Isolamin AB, til lydisolering og rumopdeling, renrum og ventilationsanlæg. Vi lægger vægt på at opbygge langvarige kontakter til kunder, bidrage til optimale løsninger og være på forkant med den teknologiske udvikling på markedet. Vi har valgt at sælge Isolamins panelsystem, fordi vi mener det er den mest fleksible løsning, med en enkel montage, som gør det attraktivt for mange forskellige kunder. Det er årsagen til, at vi fortsat kan tilbyde vores hjælp, og er motiverede til at fortsætte med det.

Om Isolamin

Svenske Isolamin er en af verdens førende leverandører af produkter og kundeorienterede løsninger inden for sandwichpaneler, hvor høje krav er grundlæggende for lydreduktion, stabilitet, tæthed, brandsikkerhed, æstetik, miljø og kvalitet.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Højeste kreditværdighed

Vi er en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser, som er baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem.  Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database og er derved altid aktuelle.

Danmarks Indsamling

Aabo Akustik & Handel ApS har siden 2009 doneret 11.000 kr. hvert år til Danmarks Indsamling. Vi er stolte af at kunne bidrage til, at skabe en bedre tilværelse for alle udsatte i verden.

Gazellevirksomhed 2013

Aabo Akustik & Handel ApS modtog Gazelleprisen i 2013. Det er resultatet af, at vi gennem 4 regnskabsår har haft en positiv vækst, og samlet set mindst fordoblet omsætningen.

Aabo Akustik & Handel ApS er et dansk salgs- og agenturfirma, med over 35 års erfaring, inden for salg af skræddersyede panelsystemer. 

CVR 26578752

Kontakt

  • Ejbytoften 5, 2600 Glostrup - Danmark
  • +45 52 30 30 88
  • fb@aaboakustik.com
Close Menu