Vi tilbyder lydisolering, brandisolering, varmeisolering og kuldeisolering med et lufttæt og typegodkendt panelsystem.

Panelsystemer til lydisolering og rumopdeling

Aabo Akustik har mere end 35 års erfaring, inden for praktiske løsninger med lydisolering og rumopdeling til indendørs og udendørs montering. Vi anvender markedets mest avancerede sandwichpanelsystem fra Isolamin AB, som er svensk kvalitet når det er bedst. Yderligere tilbyder vi døre og vinduer, som er tilpasset montering i sandwichpanelerne. De er udført i stålrammer og aluminiumssystemer fra Aluplast, som er en af Europas største på området. Vi arbejder hurtigt, og har oftest en leveringstid på 3-5 uger afhængigt af projektets omfang. Samtidig har vi et mindre lager for håndtering af akutte opgaver. Vi har leveret til alle typer opgaver, fx. den enkelte lille varmepumpe på 10 m2, til lydisolering af smelteovne for stålindustrien på 45.000 m2.

Et skræddersyet og modulopbygget system

Vi anvender Isolamins helt unikke modulopbyggede panelsystem, som adskiller sig markant fra alle øvrige sandwichpanel producenter, med højere støjreduktion og langt bedre styrkeegenskaber. Alle løsninger er skræddersyede og kan leveres efter kundens ønske. Isolamin anvender blandt andet det unikke CL samlesystem. Her forbindes panelerne med en låseprofil, som gør at samtlige paneler låser til hinanden med stor styrke og danner en stærk og homogen væg. Desuden har panelsystemet den store fordel, at samtlige paneler er individuelt demonterbare. De kan derfor ombygges eller udvides, uden demontage af øvrige paneler, og tilpasning ved montering kan derfor undgås. Isolamins panelsystem er selvbærende med frit spænd på op til 6000 mm i længden, som er helt uden anvendelse af stålkonstruktion. Taget på en maskinindkapsling med et maksimalt frit spænd kan belastes med med op til 150 kg i punktlast. Udover at der spares for stålkonstruktion, giver det desuden en hurtigere montage og markant reduktion af mulige monteringsfejl. Aabo Akustik har leveret projekter, som uden problemer har stået for vind og vejr i over 30 år. Løsningerne kan være maskinindkapslinger, skærmvægge, skillevægge, som anvendes til industrianlæg, samt ved veje og jernbaner. Isolamins lyddæmpende panelsystem er testet og godkendt til udendørs anvendelse, hvilket også gælder for vægge med perforerede overflader. Det giver os mulighed for at tilbyde lydisolering, skærmvægge og maskinindkapslinger, hvor den perforerede overflade ikke bliver eksponeret mod regn og sne. Årsagen er især at mineralulden indeholder en meget lille mængde olie, som gør at vand ikke trænger ind i panelet.

Vores service

Vi har leveret over 3000 støjisoleringsprojekter over hele verden, hvilket bl.a. har været på Tahiti, Mexico, Brasilien, Gabon, Congo, USA, Mongoliet, Kina, eller Rusland. Vi har mange års erfaring at trække på og når vi udfører et projekt, sker det i samarbejde med brugere og servicefolk for at opnå den bedste løsning. Det er med til at sikre den højeste støjreduktion til den laveste pris. Vi har et stort netværk af top uddannet montagefolk med mange års erfaring. Vi hjælper jer sikkert gennem hele processen med montage eller supervision under montage, og sørger for en ordentlig kvalitet og afslutning. Vi vil vejlede jer gennem hele processen, og foretager opmålinger, tegningsarbejde og specifikationsarbejde. Derudover udfører vi vejlende støjmålinger og lydberegninger, og såfremt støjen overstiger 85 dB(A) skal der udføres støjdæmpende foranstaltninger. Støjdæmpningen kan have mange udformninger, men med vores mange års erfaring at trække på, og især med anvendelsen af Isolamin AB panelsystem, er det som regel de enkelte løsninger, som er de bedste.

Materialer

Panelernes overflader er galvaniserede stålplader med eller uden polyester lakering. Alternativt kan overfladerne være aluminium, rustfri stål eller magnesiumbelagt plade. Panelerne er sammenlimet med tværstillet hårdt komprimeret mineraluld, som har en densitet på 180 kg/m3. Dette giver et stærkt og homogent panelsystem, som kan tilpasses og tilskæres under montage. Herudover kan der frit skæres åbninger for rør, kabel gennemføringer samt åbninger for produkter, uden hensyntagen til stålkonstruktion. Panelsystemet opfylder følgende korrosionsklasser: Klasse C2 – z100 galvaniseret plade. Klasse C3 – Z275 galvaniseret plade. Klasse C5 – rustfrit stål og magnesiumbelagt stålplade Z310.

Formater

Vi tilbyder et modulopbygget system, med præfabrikerede akustikpaneler, hjørnepaneler og T-paneler, så kuldebro helt kan undgås. Standardbredder med modulmål er på 1180 mm og 565 mm, og i standardlængder på 1000 mm til 6000 mm. Tykkelserne kan variere mellem 16 mm til 250 mm, og vores standardformater for tykkelser er 25, 50, 80 og 100 mm.

Brandtestet

Produkterne er testet for brand og vores 50 mm paneler er godkendte som skillevæg EI 30 min. Vores 80 mm paneler er godkendt som EI 60 minutter, hvilket også gælder for paneler med perforerede overflader. Vi kan således leverer vores akustiske skillevægge med eller uden lydabsorption, herunder også som brandvægge.

Lydtestet

Isolamins støjisolerings paneler er suverænt markedets bedste til anvendelse inden for lydisolering og lydabsorption. Deres sandwichpanel har en støjreduktion på Rw 34 dB(A) for et panel med bare 50 mm i tykkelse. Støjreduktionen på 80 mm er Rw. 37dB(A), for 100 mm er den Rw 38dB(A) og for 120 mm er Rw. 40 dB(A). Alle produkter der anvendes til lydisolering er testet på akkrediterede og godkendte laboratorier. Alle akustikpaneler, som er med perforerede overflader, har opnået klasse A absorptions beklædning, som er den højest opnåelige.

Aabo Akustik & Handel ApS er et dansk salgs- og agenturfirma, med over 35 års erfaring, inden for salg af skræddersyede panelsystemer. 

CVR 26578752

Kontakt

  • Ejbytoften 5, 2600 Glostrup - Danmark
  • +45 52 30 30 88
  • fb@aaboakustik.com
Close Menu